📦 Bezorgd binnen 1-2 werkdagen

BlendFast Deluxe Tips

Doe NOOIT je hand in jouw BlendFast Deluxe & raak nooit de messen aan.

Spoel jouw BlendFast Deluxe even om voor gebruik. Voeg wat water toe & klik op de aan-knop.

Jouw BlendFast Deluxe heeft een oplaadtijd van ca. 3 uur, meestal een stuk sneller. Wanneer jouw BlendFast Deluxe aankomt, zou die voor een deel al opgeladen zijn. Voor optimale power, laad hem volledig op voor eerste keer gebruik.

Je kan jouw BlendFast Deluxe met elke USB-poort opladen, van je mobiel, van je computer en zelfs die van je auto. De USB-kabel past maar op één manier, probeer hem niet in de verkeerde positie te forceren.

Begin het maken van je shake altijd met het toevoegen van melk, sap, yoghurt of alleen water. Dit om het blend-proces makkelijker te maken.

Wij raden aan om je fruit van te voren al in kleine stukjes te snijden. Dit helpt bij het blend-proces.
Om maximale power te krijgen uit je BlendFast Deluxe, begin het blenden met het ondersteboven te houden van je BlendFast Deluxe, dit zorgt ervoor dat de messen op zijn maximale toeren kan draaien. Daarna kan je hem weer overeind zetten zodat de ingrediënten de snel-draaiende messen raken.

De BlendFast Deluxe is makkelijk schoon te maken met water en een beetje zeep. En vervolgens een klik op de knop te geven. Wij raden het niet aan om de blender in de vaatwasser te doen. Voorkom dat het elektronische onderdeel in contact komt met water.